Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Carte copii, Un cadou special
29 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cadouri pentru copii de 1 an, nou nascuti, bebelusi / 8 Martie

Aceste carti personalizate reprezinta cadoul ideal pentru o prietena care abia a nascut sau pentru botezul copilasului. Este un eveniment care schimba viata oamenilor si mica raza de speranta si lumina, care abia a venit pe lume, are deja o poveste.

Ce poate fi mai frumos decat un cadou de neuitat care sa aduca aminte de cel mai important moment al vietii fiecaruia dintre noi, moment care va fi sarbatorit in fiecare an cu drag si bucurie. Cu siguranta, peste ani, acest copil isi va arunca ochii asupra acestei carti si va citi fascinat aceasta poveste. Va observa ca aceasta carte a fost creata special pentru el/ea cu ocazia venirii sale pe lume.

In aceste carti personalizate, vor aparea urmatoarele informatii: numele intreg al copilului, dedicatia, data cadoului, data nasterii, numele de alint al copilului, locul nasterii, numele parintilor (si facultativ: ora la care s-a nascut, spitalul unde s-a nascut, numele doctorului de familie si al doctorului de la nastere, greutatea si lungimea pe care a avut-o la nastere).

Pentru ziua de 8 Martie

Aceasta carte personalizata este cadoul ideal pentru 8 Martie – Ziua Internationala a Femeii si a Mamei.

Daca doriti sa faceti un cadou deosebit sotiei / iubitei /mamei/ prietenei dvs., pe care sa-l pastreze in amintire toata viata, aici il gasiti: cartea personalizata create special pentru 8 Martie – Ziua Femeii si Ziua Mamei.

Tema cartii personalizate “Un cadou special” (8 Martie) este nehotararea copilului cu privire la cadoul potrivit pentru mama lui de 8 Martie. Copilul vrea sa ii multumeasca mamei pentru grija si dragostea pe care i-o ofera neincetat zi de zi. Astfel ca, in vis, este ajutat de un inger care ii arata cum s-a nascut, cum a crescut, care au fost jucariile lui preferate, cand a fost prima lui raceala, pe scurt, toate experientele traite impreuna cu mama lui. In final, copilul ajunge la concluzia ca cel mai de pret cadou pe care ar putea sa-l ofere mamei lui este dragostea lui din suflet si povestea vietii lor.

In aceste carti personalizate, vor aparea urmatoarele informatii: numele intreg al mamei, numele copilului/copiilor, numele tatalui, orasul in care locuiesc persoanele care vor aparea in cartea personalizata, data primirii cadoului si dedicatia.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura